Linda Brink

28 september 2020

Geen reacties

Workshop Vlammen met je Social Media

Zoekend naar wat je vandaag weer ‘moet’ plaatsen op social media. Even ideeëloos zijn of geen idee wat handig is of voor jou business werkt? In de workshop Vlammen met je social media, krijg je de tips in handen waar je gelijk mee aan de slag kan.

Inhoud workshop:

 • Zichtbaarheid vergroten
 • Herkenbaar zijn
 • Organisch bereik
 • Wat moet ik vandaag weer plaatsen?
 • Tips en tools
 • Praktische planning waar je gelijk mee aan de slag kunt

Deze workshop is voor ondernemers die hun social media gewoon lekker zelf willen doen, maar wel de tips in handen willen hebben, waar ze gelijk het effect van gaan merken.

In de vier jaar dat ik bezig ben als ondernemer, zie ik social media als een kracht om mijn bedrijf neer te zetten. Betaald adverteren is niet nodig om je bereik te vergroten. Met de juiste inhoud op je Facebook en Instagram, trek je je klanten naar je toe. Belangrijk is dat je herkenbaarheid creëert. Afgelopen jaar kreeg ik steeds vaker de vraag, hoe ik mijn social media inzet. Ik hielp verschillende ondernemers hun zichtbaarheid te vergroten. Omdat ik het superleuk vind om een ondernemer te ondersteunen (of werk uit handen te nemen), ben ik nu ook aan de slag als Virtueel Assistent. Daarnaast geef ik deze workshop.

Data workshop:

 • Woensdag 28 oktober 2020
 • Vrijdag 27 november 2020

Opgeven via:

 • info@aureole.nl
 • 0618754584

Praktische info:

 • workshop wordt gegeven op locatie in Winterswijk
 • mocht corona roet in het eten gooien, dan wordt de training online gegeven
 • 9.30 – 11.30 uur
 • Beatrixpark 2 te Winterswijk
 • €45,- incl. btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − een =