Wat ik doe

Graag geef ik je de tools in handen om de balans terug te vinden in je leven als je deze kwijt bent. Ook als je wilt weten hoe je makkelijk balans houdt en hoe je jezelf kunt helpen, hoe je met energie werkt, wat die allemaal is, leg ik je de dingen graag uit. Hieronder vind je een selextie van de verschillende mogelijkheden die ik kan bieden.

Lezingen

Super leuk vind ik het om interactieve lezingen te geven. Uitleg te kunnen geven over wat ik doe en wat (hoog)gevoeligheid is. Wil je weten wanneer er een lezing is? Schrijf je in op de nieuwsbrief en je blijft van alles op de hoogte. Klik op de knop en scroll naar onder op de Home pagina.

SCHRIJF JE IN

Trainingen

In de verschillende traingen die ik geef leg ik je uit wat energie is en wat dit voor je kan betekenen. Wil je meer weten hoe dit werkt en wat het voor jou persoonlijk kan betekenen?

LEES VERDER

1-op-1 Happy You traject (4 maanden)

In deze 4 maanden help ik je met waar jij tegen aan loopt. Je krijgt inzichten, waar je verder mee kunt in jou dagelijk leven. Ik maak gebruik van verschillende tools, zoals Reiki, inzichtkaarten, leer je meditaties en geef je handvatten die je makkelijk kunt toepassen. Meer weten? Neem contact met me op

CONTACT

Agenda lezingen

7 februari 2019

(Hoog-)gevoelig in een drukke wereld

Over (hoog-)gevoelig zijn en dit in je voordeel laten werken

 

Tijdens deze interactieve lezing, vertelt Linda uit eigen ervaringen wat het voor je kan betekenen om (Hoog-)gevoelig te zijn. Als je gevoelig bent voor prikkels en energie uit je omgeving, kan dit overweldigend zijn. Ook wordt dit nog al eens als last ervaren. Maar wat betekend het nu eigenlijk? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar mag je opletten om naast de verbinding met anderen, wat voor een (hoog-)gevoelig persoon erg gemakkelijk is, de verbinding met jezelf te leggen en behouden. Hiervoor krijg je praktisch toepasbare tips en oefeningen aangereikt tijdens deze lezing. De lezing staat gepland voor donderdag 29 november aanstaande bij Gastgalerij Ankomm’n. De kosten voor deze lezing inclusief oefeningen op schrift en een kopje koffie of thee bedraagt €12,50. Als je wilt deelnemen aan deze interactieve lezing, vragen we je op te geven bij Linda (0618754584).