Volg je hart

Volg je 💜 met lef

Je hart met lef volgen

Durf jij dat? Je hart met lef volgen? Voor jezelf te kiezen? Hoe eng is dat! Daar heb je wel een portie lef voor nodig. Daarom ga ik met je mee. In 6 lessen gaan we samen naar je hart wandelen. Gaanderweg zul je merken dat het ECHT niet eng is. Dat je er BLIJ  van wordt! Dat er na deze lessen een andere jij is. Je kunt en durft voor jezelf te kiezen. Met liefde uitdragen waar jij voor staat en wat belangrijk is voor jou. Toen ik leerde mezelf meer aandacht en liefde te geven, veranderde er veel, niet alleen in mijn leven, maar ook in dat van mijn gezin. Wil je lezen wat dit met mij deed, lees hier verder.

Wat gaan we doen?

Tijdens 6 lessen leg ik uit hoe ons energiesysteem werkt. We doen tijdens de trainingsavonden gezamenlijk de opdrachten. Daarnaast zul je merken, dat je thuis het een en ander verder gaat uitwerken. Dit neem je weer mee naar de volgende trainingsavond om te bespreken. Wanneer je tussentijds dreigt ‘vast-te-lopen’ mag je altijd je vragen stellen.

Voor wie?

Wil je in een klein groepsverband werken aan minder oordelen over jezelf. Meer aandacht en tijd voor jezelf. Wil je weten weten wat kan bijdragen aan jou energieniveau en zelfliefde? Dan is deze training wat voor jou! In een kleine groep leg ik je uit wat voor mij heeft gewerkt en wat je kunt doen om dit ook voor jou te laten werken. Deze trainingen start in september. Trainingsdata worden medio juni bekend gemaakt.

Wanneer je jezelf belangrijk genoeg vindt om aandacht aan te besteden, gaat liefde en energie stromen.

Verschillende thema’s komen aan bod:

  • je energieniveau
  • zelfvertrouwen
  • zelfliefde
  • innerlijk kind
  • dankbaarheid

Volg je 💜 met lef