Virtueel Assistent

Mijn werkzaamheden hebben zich uitgebreid, ik werk nu ook als VA.

Wat is een virtueel assistent (VA)?

Een VA is een specialist op afstand die ervoor zorgt dat jij als ondernemer kan doen waar je goed in bent. Een VA neemt je allerlei zaken uit handen waardoor jij weer tijd en ruimte krijgt om je te richten op het leveren van jouw diensten.

Hoe ben ik als virtueel assistent begonnen?

Afgelopen jaar kreeg ik steeds vaker van met name zzp-ers de vraag, hoe is dat nu doe, mijn social media. Ik ben actief, zichtbaar en herkenbaar. Dit doe ik onder andere door heel bewust na te denken over wat ik plaats. Om antwoord te geven op die vraag, ging ik dan wel eens met iemand zitten. Keken we naar hoe actief iemand nu is en waar je aan denken mag als je je zichtbaarheid wilt vergroten op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Want dat hoeft dus echt niet met alleen maar betaald adverteren.

“Ik neem je werk uit handen”

Om de vraag naar zulke hulp steeds groter is geworden en ik het heel leuk vind om samen met een ondernemer na te denken over wat de mogelijkheden zijn en vooral wat bij iemand past, ben ik nu ook in te huren als VA Social Media (een VA is een virtueel assistent). Ik kan je bijvoorbeeld helpen met het maken en plaatsen van content op je social media. Ik denk met je mee over je zichtbaarheid en herkenbaarheid. Ondernemers willen vaak wel zichtbaar zijn op social media, maar hebben geen zin of tijd om daar elke keer mee bezig te zijn. Ik kan een gedeelte van het werk voor je uit handen nemen. Zodat je zelf tijd overhoudt om te doen wat jij leuk vindt.

Voor de ondernemer die wel zijn of haar social media zelf wil doen en wel een helpend handje kan gebruiken om zichtbaarheid te vergroten, geef ik de workshop Vlammen met je social media. Meer over deze workshop lees je hier.

Weten waar voor jouw en jouw onderneming mogelijkheden liggen? Neem contact met me op voor een gratis strategiegesprek. Stuur een mailtje naar info@aureole.nl of bel me op 0618754584.

Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =