Shine bright like a diamond!

Straal jij?

Wat laat je stralen? Waar wordt je ECHT blij van? Vanmorgen ging ik nog stralen van lieve woorden van een vriendin. Ik word blij van mijn lieve zoon die vandaag 7 is geworden en super blij werd met een klein cadeautje wat ik had gekocht voor erbij. Helemaal in zijn sas was hij. Mooi is dat, kunnen genieten van mensen uit je omgeving. Blij worden van de juiste mensen om je heen, waar je energie van krijgt en dus van gaat stralen. Maar haal je die energie, die blijheid ook uit jezelf? Zodat je kunt gaan stralen: like a diamond?

Vorige week had ik een netwerkbijeenkomst van Bewust Achterhoek waar ik lid van ben. Een fijn netwerk met leuke mensen. De gesprekken gingen over ditje en datjes, over ons werk, maar ook de diepte in, over het leven. Zo sprak ik ook Athilde (mijn coach, meer over haar lees je hier) en had met haar een gesprek over de veranderingen die er binnen mijn bedrijf zijn gerealiseerd het afgelopen half jaar. Afgelopen september heb ik met haar een coaching weekend gehad, 1-op-1, intensief en super gaaf. Dat realiseerde ik me toen al. Toen ik na het weekend thuis kwam, was één van de eerste dingen die ik tegen mijn man zei:

Hier staat een nieuwe Linda. Want zo voelde ik me, een nieuwe Linda.

Nu een half jaar later, roep ik nog steeds, er was een Linda voor dat weekend en er is een nieuwe Linda van na dat weekend. Ik ging natuurlijk met Athilde in zee om mijn bedrijf meer van de grond te krijgen. Mijn bedrijf liep namelijk niet zoals ik graag wenste. En tja, wat houdt je tegen in je bedrijf (dit is natuurlijk niet alleen van toepassing als je een eigen bedrijf hebt, maar ook in keuze van school, werk, enz.) dat ben je natuurlijk zelf. Ik was degene die mezelf tegen hield in mijn bedrijf. Ik was duidelijk niet aan het STRALEN. En dat was zichtbaar in mijn bedrijf, maar vooral in mezelf. Want was ik wel blij met mezelf?

Na dat weekend is er heel veel veranderd. Ik ging kiezen voor mezelf, heb mezelf op 1 gezet in mijn leven. En nee, dat is alles behalve egoïstisch. Want nu ik meer liefde voor mezelf heb, kan ik nog meer liefde delen. En hoe meer ik deel, hoe meer liefde ik weer aantrek.

Wat je uitstraalt krijg je terug (weet je wel).

Door mezelf op 1 te zetten, de keuze te maken, dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven. Door mezelf niet meer te veroordelen en van alles van mezelf te vinden, mezelf te accepteren. Kon ik de juiste keuzes maken die goed waren voor mij. Maak ik betere keuzes in voeding, ging ik afvallen, maak ik betere keuzes in met wie ik wel en niet om wil gaan en maak ik betere keuzes voor mijn bedrijf. Hierdoor ben ik weer gaan STRALEN.

En dit alles heeft een rimpeleffect gehad het afgelopen half jaar weer op mijn gezin. Er is meer liefde voor elkaar, er is meer rust en structuur in huis. We zijn weer gelukkig. Ik ging van overleven en emotie naar emotie, naar een stabiele en blije Linda. Ik ging voor mezelf staan en ben gaan stralen.

Bright like a diamond!

Zoals ik al zei, er was een versie van Linda van voor dat weekend in september en er is een versie van Linda van na dat weekend. Een verbeterde versie van mezelf. Door mezelf te ontwikkelen kon ik het stof van me af gooien en gaan stralen! En zo hobbelen we lekker door, blijf ik mezelf ontwikkelen. Inzichten krijgen, observeren en bijsturen. Zo zorg ik ervoor dat ik blijf stralen. Wat doe jij om te blijven stralen?

Wil jij weer blij zijn met jezelf? Doe mee met de Lalala Lente Power Boost gratis 5 daagse. En krijg inzicht in wat jou laat stralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =