Gemakkelijk dagelijks ontspannen (Reiki cursus)

ellis

01 december 2016

Geen reacties

Reiki cursus

Wanneer je een Reiki cursus  volgt, doen de meeste mensen dit echt voor zichzelf. Een ieder heeft zijn eigen reden. Veel gehoorde redenen zijn, rust, ontspanning en zelfliefde. Wat de reden ook is, een Reiki inwijding is een diepe heling op zielsniveau. Het draagt bij aan je groei, zelfkennis en ontspanning.

Reiki is verdeeld in 3 graden. Iedere cursus is gericht op het leren voelen van de energie en wat je ermee kunt doen. Een belangrijk onderdeel in mijn cursussen is oefenen. Je kunt de cursus online volgen. De inwijding die je krijgt is alleen of in een kleine groep.

Gemakkelijk dagelijks ontspannen (Reiki 1)

Deze training is erop gericht dat je gemakkelijk en snel je ontspanning kunt vinden.

Vindt jij het lastig te ontspannen, blijf je malen over dingen je gebeurd zijn of die gezegd zijn? In deze training leer je meer naar je eigen basis te gaan. Je krijgt oefeningen en meditaties om te ontspannen. Je leert de energie voelen en hoe je dit snel bij jezelf kunt toepassen. Deze eerste cursus is er vooral op gericht om te jezelf te leren behandelen en wat je kunt doen aan jou dagelijkse ontspanning in de hektiek van alle dag. Ook ontwikkel je je intuïtie.

Wat zit er allemaal in deze cursus?

  • theorie en uitleg over Reiki
  • meditaties
  • ontspanningsoefeningen
  • uitleg op video
  • Boek: Dit is Reiki (dit is een mooie aanvulling op de cursus)
  • altijd toegang tot het cursusmateriaal, dus ook bij nieuw materiaal
  • je wordt lid van de besloten Facebook groep, waar je je vragen kunt stellen en elkaar kunt inspireren.
  • Twee keer per jaar toegang tot koffie- en theeleutje (gratis), waarin we even bijkletsen en bezig gaan met de energie.
  • Inwijding altijd door mij persoonlijk gedaan in een kleine groep

Gemakkelijk ontspannen 2: Happy you! (Reiki 2)

Op dit moment wordt er geschreven aan deze online training. Wil je weten wanneer deze beschikbaar is? Schrijf je in (onderaande homepagina) op de nieuwsbrief en je hoort het als eerste!

De eerste training werkt op lichamelijk niveau. De tweede training werkt ook op emotioneel niveau. Je leert hiervoor de benodigde symbolen en hun betekenis. Je mag deze symbolen uit je hoofd gaan leren. Je krijgt ze natuurlijk ook mee op papier, zodat je altijd een spiekbriefje hebt om ze te gebruiken. Ik heb liever dat je ‘spiekt’ en ze dus juist gebruikt, dan dat je ze steeds verkeerd zet. En natuurlijk is de intentie belangrijk, toch ben ik van mening dat het belangrijk blijft, dat je de symbolen zo correct mogelijk schrijft.

Bij deze training krijg je nog meer audio en video’s met oefeningen, die snel kunnen bijdragen aan jou ontspanning.

Na de inwijding voel je merkbaar de hoeveelheid helende energie. De inwijding legt de nadruk op emotionele en mentale behandeling van de ontvanger. Rechtstreekse handoplegging wordt krachtiger. Je gaat oefenen, leert de afstandsbehandeling en oefent weer met Byosen (een belangrijk onderdeel van Reiki 1).

Reiki 3a

De derde graad is de Mastergraad. Je leert hier werken op een hoger trillingsniveau. Bij de inwijding is de energie op spiritueel niveau betrokken en de persoon die de inwijding ontvangt valt een spirituele heling ten deel. Reiki III is verdeeld in 3a en 3b. Met 3a ontvang je de inwijding en merk je dat de energie nog krachtiger is. Je bent beginnend Master. Na Reiki 3b mag je zelf cursussen en inwijdingen geven. Met Reiki 3a kun je al wel op het Master niveau met Reiki werken. Deze cursus is niet online beschikbaar.

Voel de energie stromen in je handen

Oefeningen

Je leert hoe je de doorstroming van energie kunt bevorderen.

Waardoor je de energie nog beter gaat voelen in je handen.

Mediteer

Meditatie

Meditaties die je met Reiki kunt doen, leer je tijdens Reiki 2.

Reiki gereedschap

Reiki symbolen als gereedschap

Met de Reiki symbolen die je tijdens Reiki 2 leert, heb je gereedschap in handen om gericht en specifiek te kunnen werken.

Inwijding

Inwijding

Je inwijding is altijd op afspraak bij mij in de praktijkruimte. De inwijdingen worden in een klein groepsverband gegeven.

Liefdevolle energie

Energie uit de spirituele wereled

Na de inwijding van Reiki 3a. Sta je nog meer in verbinding met de spirituele wereld. Het trillingsniveau van deze liefdevolle energie helpt je jezelf nog meer te ontplooien en je ware aard en doel hier op aarde vinden.

Aandachtspunten

Oefen na je cursus veel, het spreekwoord is tenslotte niet voor niets: Oefening baart kunst.

Heb je (ook na je cursus) vragen, neem dan contact met me op. Kom een keer koffie / thee drinken en we kunnen samen kijken naar waar je tegen aan loopt.

Wil je meer lezen over Reiki? Er zijn echt heel veel boeken te vinden over dit onderwerp.

Mijn favorieten zijn:

Bovenstaand boek This is Reiki is door Reiki Vereniging Cikel vertaald naar het Nederlands. Dit boek is niet te koop bij bol.com, maar alleen via de vereniging. Het is een echte aanrader. Wil je dit boek hebben? Geef me een seintje en ik bestel hem voor je. Kosten €15,- ex. verzendkosten. Je ontvangt dit boek als je deelneemt aan de online cursus: Gemakkelijk dagelijks ontspannen (Reiki 1).

DISCLAIMER ONLINE PROGRAMMA’S AUREOLE

 

Copyright van al het materiaal wat je gekregen hebt gekregen is gemaakt en geschreven door Linda Brink. Het is niet toegestaan om de inhoud hiervan te verspreiden, waar je met gezond verstand kunt bedenken dat dit niet is toegestaan. Ongewenste verspreiding hebben juridische gevolgen.

Wij gaan ervan uit dat je de inhoud van alle materiaal wat je krijgt gebruikt voor jou persoonlijke ontwikkeling.

Elke handeling die je doet naar aanleiding van deze cursus of training is jouw eigen verantwoordelijkheid. Aureole praktijk voor Reiki en / of Linda Brink kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van je handelen.

Alle programma’s zijn bedoeld om je te helpen en bewust te worden wat voor mogelijkheden je hebt in je leven. We kunnen geen garanties geven over je resultaat. Het ligt aan jou wat je er mee doet. De aangeboden lesstof is om jou te helpen door het delen van onze kennis en ervaring.

Wij geloven niet dat je in korte tijd alles kunt veranderen in je leven. Wel kun je door het maken van bepaalde keuzes in je leven een rimpel effect creëren, waardoor je op meer dan dat ene vlak waar je verandering hebt aangebracht, positieve gevolgen kunt zien.

Alle producten en diensten aangeboden door Aureole Praktijk voor Reiki en Linda Brink, zijn bedoeld om jou te helpen en ter educatie. Wij bieden geen financiële, juridische, medische of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van het programma wat je volgt, gebeurt uit jou vrije wil en onder je eigen verantwoordelijkheid van jou als deelnemer. Wij adviseren je te allen tijde een deskundige raad te plegen (zoals arts, advocaat, enz.). Op geen enkele wijze kunnen wij (Linda Brink en Aureole Praktijk voor Reiki) aansprakelijk gesteld worden voor jou beslissingen, acties en resultaten op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.

De inhoud van de programma’s aangeboden door Linda Brink en Aureole Praktijk voor Reiki zijn niet geschreven door een geneeskundige en vormt geen vervanging van een consultatie of diagnose van een arts.

In gevallen van ziekte, medische klachten en behandelingen, is de informatie in alle programma’s alleen bedoeld te ondersteuning.

Met andere woorden: je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.

Dankjewel dat je deze kleine lettertjes hebt gelezen. Dit bovenstaande verhaal is standaard juridisch geregeld, maar we willen dit graag duidelijk met je afgesproken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *