Plezier

Over zomervakantie en altijd serieus zijn

Voor de vakantie deed ik zelf een online training bij één van mijn coaches, een training over bewustzijn. Eén van de dingen die ik mee kreeg was meer plezier in het leven gaan maken. Ik ben een persoon die overal vol voor gaat, met veel gedrevenheid en hiermee gaat gepaard een flinke dosis serieus zijn.

“Want met al dat gekke gedoe kom je er niet”

Toch miste ik de flinke dosis lol in mijn leven. Niet dat alles ‘serious business’ is hoor. Maar toch, er kon wel wat meer lol bij.

Pleziermodus aan

Zo gezegd, zo gedaan. Dus besloot in tijdens deze training om meer plezier en lol toe te voegen. De dingen niet al te serieus te nemen. En ik kan je zeggen, dat heb ik gedaan in de vakantie. Werkmodus op laag pitje, diverse dingen waren voor de vakantie geautomatiseerd dus er was over nagedacht, en pleziermodus aan. En nu na mijn vakantie laat ik de pleziermodus aan staan. Er gebeuren nu eenmaal dingen in je leven waar je je rot door voelt, maar moet je dan de rest van je dag, week of leven daardoor laten bederven? Nee toch! Niet dat ik dat nog niet wist. Alleen stond mijn lol-modus nog op een laag standje. Ik heb deze nu voluit gezet en ben niet van plan deze lager te draaien.

Inspiratie

Meer plezier toevoegen, relaxter in het leven staan, het bevalt me wel. En dat betekend niet dat ik niet meer ga ‘werken’, want ik hou van mijn werk. En het voelt absoluut niet als werken, omdat ik hier zo van hou. Ik sta mezelf toe om nog meer te doen waar mijn hart blij van wordt. Zodat ik nog meer bij mezelf thuis kom. In essentie ben, één met de energie en met de stroom van het leven mee. Emoties te zien als leidraad om je de weg te wijzen naar meer plezier in je leven. Hoe ik dat doe? Meditatie en observeren van emoties zijn daar voorbeelden van. Hoe dit in zijn werk gaat, dat vertel ik je graag tijdens de nieuwe Inspiratie-avonden die in september starten. Tijdens deze GRATIS avond vertel ik je over hoe jij dit ook toe kan passen. Want het is ECHT NIET MOEILIJK, je moet alleen weten HOE.

Gastvrouwen gezocht

Je nodigt mij uit voor een avond bij jou thuis. Jij nodigt vrienden en/of vriendinnen uit en ik vertel je over meegaan met de stroom van je leven, hoe jij je emoties kunt gaan observeren en daardoor relaxter en met meer plezier in het leven staat. Een flinke dosis inspiratie, waardoor leven gemakkelijker wordt. Wil jij gastheer of -vrouw zijn? Neem vrijblijvend contact met me op. Tel: 0618754584 of info@aureole.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − twee =