Voel jij je ook wel eens een pannenkoek?

Om het leed wat de verzacht krijg je alleen vandaag een korting van 10% in de webshop op geselecteerde artikelen. Omdat het vandaag Sint Pannekoek is.

Soms voel ik me een hele grootte pannenkoek. Ik voel me een pannenkoek als ik niet uit mijn woorden kom. Of als ik weer in mijn valkuil trap en denk: Je kunt het niet. Dat is mijn negatieve overtuiging, die af en toe weer omhoog komt.

De kunst zit hem erin hoe je met deze dingen omgaat. Met de negatieve overtuigingen, maar ook met de kleine dingen. Ik kan een kluns zijn en laat nog wel eens wat servies sneuvelen. Dan voel ik me ook een pannenkoek. De andere kant van het verhaal is: scherven brengen geluk.

En geluk, mag je in kleine dingen zoeken. Maar vooral mag je die vinden in jezelf. Door niet zo hard over jezelf te oordelen, door je lat niet zo hoog te leggen of jezelf niet zo’n grootte pannenkoek te vinden, neem je al zoveel negatieve lading weg. Ben je een opgeluchter en blijer mens. En die pannenkoek, blijkt een pannenkoek te zijn met een happy face.

Fijne Sint Pannekoek!

Liefs, Linda

 

Ps: Sint Pannekoek is een feest bedacht door de striptekenaar Jan Kruis. Bekend van Jan, Jans en de kinderen. Kijk hier voor meer info.

Ps: Klik hier om snel naar de winkel te gaan om gebruik te maken van je korting. Let op: Alleen vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *