Over mij

Over Linda

Wie ben ik?

Mijn naam is Linda Brink. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Winterswijk. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële- en verzekeringswereld, heb ik mijn eigen praktijk opgericht. Hier kan ik doen wat ik het liefst doe, met Reiki bezig zijn en je helpen te ontspannen en balans te vinden. Het begon in 2005 toen ik zelf mijn eerste Reiki cursus had gedaan. Naast mijzelf ging ik steeds meer mensen uit mijn omgeving behandelen: familie en vrienden. Dit is uitgegroeid tot mijn praktijk waarin ik met veel plezier behandelingen en cursussen geef!

Waarom ik een Reiki cursus ben gaan volgen

In 2005 volgde ik de Reiki 1 cursus volgens de ‘westerse’ Traditionele Usui Reiki Ryoho. Ik ben een Reiki 1 cursus gaan doen, omdat ik graag wat meer rust wou. Ik wilde me graag ontspannen. Vaak was ik moe, had hoofdpijn. Later bleek dat dit helemaal niet van mij was. Ik was overweldigd door emoties en gevoelens van andere mensen in mijn omgeving. Door mijn gevoeligheid nam ik deze gevoelens waar. Ik wilde leren hiermee om te gaan en bij mijn eigen energie te blijven.

Opleiding

Opleidingen die ik daarna heb gevolgd zijn Reiki 2, Reiki 3a volgens Westerse school, Reiki 3 volgens traditionele school en Raibow Reiki van Walter Lubeck. Ik vind het nog steeds belangrijk om me te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig lessen bij onder andere laatst genoemde leraar. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Rust

Door gebruik te kunnen maken van deze manieren van behandelen en het geven van cursussen hoop ik je verder te kunnen helpen. De energie te laten lopen, waardoor je misschien wel net als ik, een beetje rust krijgt in alledaagse drukte.

Liefs, Linda