Over mij

Over Linda

Wie is Linda?

Mijn naam is Linda Brink en samen met mijn lieve man en kinderen wonen we in Winterswijk. Als kind had ik al interesse in het willen helpen en ‘beter’ maken van de mensen om me heen. Ook kon ik al goed energieën aanvoelen, wist ik alleen niet wat het was en te benoemen. Na een omweg in de financiële en verzekeringswereld, kwam ik in aanraking met mensen om me heen die met energetisch werk zoals Reiki en spirituele dingen bezig waren. In 2005 deed ik mijn Reiki 1 cursus en in 2014 ben in ingewijd tot Reiki leraar. Ook kwam ik veel te weten over energiepunten, zoals chakra’s, en over mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Ervaringsdeskundige

Door inzichten te mogen ontvangen van mijn leraren, coaches en lieve vrienden om me heen, heb ik me ontwikkeld als ervaringsdeskundige op het gebied van energiewerk, hsp-zijn en persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling

Uit eigen ervaring weet ik wat een negatieve mindset met je kan doen. Weinig zelfvertrouwen, ziekte en weinig zelfliefde brengen je in een negatieve energiespiraal. De energiespiraal naar beneden, naar vermoeidheid, ‘last’ van mijn hsp-zijn, emotioneel en het gevoel hebben alles alleen te moeten doen.

Ik ben geen therapeut, ik ben ervaringsdeskundige en van daaruit help ik je graag verder van overleven naar leven, van ‘last’ hebben van je hsp-zijn naar het als een kracht zien. Van emoties ervaren, naar observeren en ze zien als leidraad naar een jij die zich weer goed voelt. En wil dat zeggen dat je dan nooit meer iets negatiefs mee zult maken, je nooit meer emotioneel zult zijn? Nee, natuurlijk niet. Je hebt dan alleen wel de handvatten die je zullen helpen om hier beter mee om te gaan. Handvatten om alles te overzien. Oefeningen om tot rust te komen. Oefeningen om je weer op te laden.

Ik hou van een nuchtere kijk op het leven vanuit sensitiviteit. Graag help ik je verder, ga een eindje met je mee op reis, om je te laten zien hoe mooi en vol fun het leven is als je er met vertrouwen en bewustzijn naar kijkt.

Heb je vragen, neem gerust contact met me op. Contactinformatie vind je hier.

Liefs, Linda