Over mij

Over Linda

Wie is Linda?

Mijn naam is Linda Brink, ik ben geboren in de lente van 1979 in de polder. Voor de liefde ben ik verhuist naar de prachtige Achterhoek, waar ik in Winterswijk woon met mijn man en 3 kinderen. Naast coach ben ik Reiki Master en specialist op het gebied van hoog sensitiviteit.

Elke pijn, emotioneel of lichamelijk, is een uitnodiging naar meer heelheid in jezelf

Mijn verhaal

Mijn verleden is een roerig verleden. Ik ben opgegroeid in een voor mij niet veilige omgeving. Als kind was ik onzeker en erg op mezelf. De thuissituatie was onrustig en niet stabiel. Als kind kon ik al goed voelen, waar het één gezegd werd en het ander bedoeld, kon ik dat als snel duiden. In mijn pubertijd ben ik ruim twee jaar behoorlijk ziek geweest, wat me totaal heeft teruggeworpen op mezelf. Het vertrouwen in mijn omgeving was totaal weggeslagen en ik wist dat ik het voortaan alleen moest doen.

Wat ik doe

Na de liefde van mijn leven te hebben ontmoet, ben ik verhuisd naar de Achterhoek. Hier geniet ik van de rust en ruimte in onze mooie leefomgeving. Sinds 2004 houd ik me bezig met energie en sensitiviteit. Ik ben zelf hoog sensitief en ben naast ervaringsdeskundige ook specialist op het gebied van hoe energie werkt. Alles wat je voelt, maar ook hoe je mindset is, is energie. Al je emoties en gedachtes zijn energie. Er is altijd een uitwisseling in energie, wanneer je bijvoorbeeld met iemand praat. Door te hebben geleerd hoe energie en mindset werkt, door te kijken zonder oordeel, naar de werkelijke oorzaak van onrust en pijn uit mijn verleden en de nodige opleidingen heb ik me weten te ontplooien als coach om mijn werk goed te kunnen doen. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord voelt. Graag geef ik je de inzichten mee, die je verder helpen in het proces van het leven waar je nu in zit. Een ieder maakt dingen in zijn leven mee die onrust veroorzaken. Het zijn dan vaak niet de omstandigheden die we kunnen veranderen, wel hoe we ermee omgaan. Elke pijn is een uitnodiging naar meer heelheid in jou, om verder te groeien en je te ontplooien naar jou volgende mooiste versie.