Open Healing Avond

ellis

30 januari 2017

Geen reacties

Open Healingavond

Krijg een energieboost! Tijdens de Open healingavond ontvang je de energie uit de spirituele wereld, waardoor je gemakkelijk even kunt ontspannen, rust ervaart en opgeladen weer naar huis gaat.

Ervaar je fysieke of emotionele klachten? Heb je weinig energie, zit je niet lekker in je vel? Krijg je geen rust in je hoofd of heb je last van stress? Dan kan een healing een mooie ondersteuning of aanvulling zijn!

Irene Huiskamp en Linda Brink organiseren in samenwerking met Gastgalerij Ankomm’n één keer in de twee maanden de Open healingavond. Zoals je gewend bent kun je tussen 20.00 tot 21.00 uur een healing ontvangen. De healing duurt ongeveer 10 minuten.

Een healing wordt ook wel eens omschreven als een warm bad. Eén van de eerste dingen die je vaak merkt is dat je ontspant. Zowel lichaam als geest. Door de energie kunnen er gifstoffen / blokkades losgemaakt worden. Het is altijd belangrijk om in ieder geval de 24 uur na een healing voldoende water te drinken, zodat je deze gifstoffen gemakkelijk kunt afvoeren.

De healing vervangt geen reguliere zorg en wij stellen in geen enkel geval diagnose. Een healing kan als een fijne en mooie aanvulling van de reguliere geneeskunde zijn. Tijdens de healingavond werken we met meerdere healers in dezelfde ruimte. Je mag bij 1 van de healers aansluiten. De Open healingavond is kosteloos. Wel kunt u een vrijwillige bijdrage doen in de spaarpot. Een aantal keer per jaar wordt deze geleegd en doneren we dit aan een (lokaal) goed doel. Je mag gerust iedere maand aansluiten!

Lokatie

Gastgalerij Ankomm'n
Mentinkweg 5, Winterswijk-Corle

Data 2019

4 februari
1 april
We stoppen noodgedwongen met de Open healingavond. Onze locatie is in afwachting van de juiste vergunning. Tot dit rond is kunnen we de Open healingavond niet door laten gaan. We hopen later dit jaar de avond te kunnen hervatten.

Mail

info@aureole.nl

Telefoonnummer

0618754584