Opbrengst Open healingavond naar de Speelgoedbank

Tijdens de Open healingavond, welke in 2019 1 x per 2 maanden plaats vindt, worden er kort healing gegeven aan een ieder die behoefte heeft om aan te sluiten bij één van de aanwezige healers. Irene Huiskamp, Anita Duenk en Linda Brink organiseren deze avond. Deze avond is kosteloos. Wel staat er een pot op tafel, waar een vrij gift in kan worden gedaan. De afgelopen maanden is er een mooi bedrag bij elkaar gespaard van €118,45.

Door het bedrag beschikbaar te stellen hopen Irene en Linda dat de Speelgoedbank de kinderen aan mooi nieuw speelgoed kan helpen.

Maandag 1 april is de volgende Open healingavond. Vanaf 20.00 tot 21.00 uur kunt u een healing ontvangen. De healing duurt ongeveer 10 minuten. Meer data tref je hier aan.

De healing vervangt geen reguliere zorg en de healers stellen in geen enkel geval diagnoses. Een healing kan een fijne en mooie aanvulling van de reguliere geneeskunde zijn. Toegang is vrij, een vrije gift voor het goede doel is welkom. Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle.Heb je een vraag? Neem dan contact met Irene Huiskamp, tel. 0624274766 of Linda Brink, tel 0618754584.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − negen =