Ontwikkel je intuïtie

Hoe je uit je hoofd komt, verbind met je hart en daar meer en meer naar gaat leven.

Meer rust in je kop en leven in vertrouwen. Ook al weet je de uitkomst niet, weet je de weg niet te gaan die er voor je ligt, toch voel je dat dit is wat je mag doen. Leven in vertrouwen is voor mijn leven vanuit je intuïtie.

Ons hoofd kan flink met ons aan de haal gaan. Zeker wanneer je even niet lekker in je vel zit, een ‘off day’ hebt. Je kunt dan best lelijk tegen jezelf zijn, herkenbaar? Ik zou bijna zeggen, wie niet. Elke dag heb je tussen de 40.000 en 60.000 gedachtes. Hoezo rust in je kop?! Rust in je hoofd krijg je door ontspanning, dat weten we allemaal. Maar wat als je de eisen die je aan jezelf stelt (te) hoog zijn. Wat als je toch elke keer weer negatief tegen jezelf doet. Jezelf niet goed genoeg vindt en niet gewaardeerd voelt. Of toch maar door blijft rennen in de ‘ratrace’ van je leven. Is het dan niet eens tijd voor wat anders?

Ontwikkeling

Om steeds meer en meer met je intuïtie te verbinden, is ontwikkeling nodig. Het is niet, workshop gedaan en ik leef voortaan altijd vanuit mijn hart en intuïtie. Je hoofd en je ego is er ook en kan je uit essentie (verbinding met je hart) halen. Hoe meer je ontwikkelt en elke dag verbinding maakt met je hart, hoe makkelijker het gaat. En heel eerlijk, eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. Je hebt alleen wel de juiste tools nodig.

Rust in je hoofd betekend voor mij meer verbinding met je hart. Je hart weet waar je wel en niet van houdt en weet wat goed voor je is. Vaak komt je hoofd ertussen, want je ‘moet’ zoveel. In deze Ontwikkel je intuïtie workshop neem ik je 3 lessen mee om je intuïtie te ontwikkelen. Je gaat zelf ervaren wat het voor je betekend, wanneer je verbind met hart, wat je achter je mag laten en welke deuren er voor je open gaan.

Meer liefde

Meer energie

Meer vertrouwen

Meer plezier

Handig om te weten

De eerste groep start op de woensdagavond 3 juni

Kosten €65,-

Locatie Beatrixpark 2 te Winterswijk

Tijdstip 20.00 – 21.30 uur

Plek voor max 4 personen, zodat we 1 ½ meter kunnen waarborgen

Alle data:

3 juni

17 juni

1 juli

 

Volg je hart met lef en geef je nu op!

Opgeven voor deze workshop? Mail Linda: info@aureole.nl of bel 0618754584