Onrust

Ervaar je onrust in je hoofd of lijf? Wat mag er anders van jezelf? Wat mag er niet zijn? Wat zie je liever niet, stop je liever weg en loop je hard aan voorbij.

Heer en meester

De onrust die je voelt in je hoofd en lijf voelt vragen om aandacht. De aandacht om je iets te vertellen. Wat dat is, het antwoord weet je vast wel. Je voegt je te veel naar een ander, laat over je grenzen heen lopen, loopt jezelf voorbij en voelt je wellicht overweldigd door alles wat er op je af komt. Voel die onrust eens bewust. Voel dat er over je grens is gegaan. En realiseer je daarna, dat degene die je van binnen bent, niet dat gevoel van de onrust is. Je voelt het wel. Je hoeft er alleen niet in te verdwijnen. Je hoeft het gevoel niet heer en meester te laten worden. En ik realiseer me goed, dat dit best wel eens gebeurd. Ook ik loop wel eens tegen die momenten aan. Accepteer gewoon dan even dat het zo is. Reken jezelf er niet op af dat je over je grens hebt laten lopen. Wees niet zo hard voor jezelf dat je weer teveel hooi op je vork hebt genomen en nu bekaf bent.

Foto door Pawel Czerwinski

De afrekening die je naar jezelf maakt, zorgt voor nog meer zwaarte en onrust. Voor nog meer gevoel van het niet aan kunnen en je grens niet kunnen stellen. Je bevestigt je gevoel. En dat hoeft niet, het haalt je alleen maar naar beneden.

Liefdevolle aandacht

Van binnen ben jij namelijk al rustig, je voelt het alleen nog niet zo. Van binnen weet je heel goed waar je grens ligt en toch heb je er weer over heen laten lopen. Je kunt jezelf afvragen, waar heb je jezelf tekort gedaan? Welk deel in jou vraagt om liefdevolle aandacht? Wil je graag bevestiging, liefde of meer harmonie in je leven. Al deze dingen hoef je niet buiten jezelf te zoeken. Alles is al in jou aanwezig. De vraag is hoe je bij je gevoel van rust komt. Hoe je het voor elkaar gaat bakken, dat je wel liefdevol je grens gaat stellen. De rust en je grens hoeven een ander jou niet te geven. Dat mag je zelf doen. Jij bent degene die zich belangrijk genoeg mag voelen om jezelf de liefde en rust te gunnen. Weet je niet hoe je bij je rust en je grens komt? Heb je een steuntje in de rug nodig? Boek je consult en dompel je onder in een warm Reiki bad. Samen kijken we wat nu jou liefdevolle aandacht vraagt.

Liefs, Linda

Meer van dit?

Op de hoogt blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tel: 0618754584

Mail: info@aureole.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zeventien =