Nieuws en een relaxt kerstaanbod voor werkgevers

Proud

Trots ben ik. Mijn bedrijf is steeds meer en meer Linda. In de webshop zijn de pakketten met spijkermatten een succes en daar komen dit najaar meditatiepakketten bij. Met al zeg ik het zelf hele mooie artikelen. Daarover later meer!

Ook zijn er nieuwe samenwerkingen met andere ondernemers, welke ik ga ondersteunen in hun social media. En ik heb een relaxt aanbod voor werkgevers die hun personeel na de ratrace van 2020, ontspanning cadeau willen geven. Over het laatste lees je hier mee.

Wanneer ik meer over de toffe samenwerkingen kan zeggen, ben je de eerste de het hoort. 🙂 Volg me op social media om op de hoogte te blijven.

 

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 18 =