Mijmeren

In de trein richting de polder mijmer ik nog even over de afgelopen paar dagen. Wat was het fijn. Een paar dagen op stap met mijn dochter. We hebben genoten. Niets moeten, alles mogen, slenteren door de stad, museum bezoeken en het strand. De stad en de mensen bekijken en een terrasje pakken als we daar zin in hebben.

Terugschakelen

De afgelopen tijd had ik moeite met terugschakelen. Een versnelling lager gaan kostte moeite. Ken je dat gevoel van de eerste (paar dagen) van je vakantie en dat je het moeite kosten om te ontspannen? Mijn tweede vakantieweek is bijna om en het lukt me nu pas.

De afgelopen maanden waren intens. Door de zorg voor onze oudste en de jongste die ook niet lekker in zijn vel zit. De laatste heeft nu een antibioticakuur en hij lijkt eindelijk op te knappen. Als school weer begint, hoop ik dat hij helemaal fit is.

De onrust die zo sterk aanwezig was de afgelopen weken is weggeëbd. Even weg van huis en niets moeten heeft me goed gedaan. Het strand doet me eigenlijk altijd goed. Waar ik woon alleen niet om de hoek. Daarom geniet ik er altijd weer extra van als ik er ben. Stel de tijd nog even uit voordat we weer naar huis moeten gaan.

Vakantie

Ons gezin heeft het niet makkelijk gehad deze vakantie en dat eist zijn tol. Bij ieder lid van ons gezin, op zijn eigen manier. Ik hoop dat we straks allemaal weer fit en vrolijk aan het werk gaan. Maar eerst genieten van de laatste week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + drie =