Lezingen om je te laten stralen

LEZINGEN

Deze pagina is onder bewerking. Voor informatie over lezingen kun je mij bereiken op 0618754584.

Met veel plezier geef ik onderstaande lezingen. De lezingen gaan veelal over energiewerk, bewustzijn en je eigen invloed hierop. Voor lezingen is het verplicht je aan te melden. Dit kan per mail of telefoon. Ook ben ik inzetbaar voor lezingen op maat binnen je organisatie. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met me op.

Hsp en meer in balans

In deze interactieve lezing over (hoog)sensitief zijn vertel ik uit eigen ervaring wat je kunt doen om minder last te hebben van je hsp-zijn.

De kunst van het loslaten

In een gemoedelijke huiskamersfeer geeft Linda een lezing over loslaten. Loslaten van verdriet en pijn kan lastig. Linda laat je zien door vanuit een ander gezichtspunt te kijken naar de situatie en jezelf, loslaten gemakkelijker kan. Vanuit eigen ervaring uit haar jeugd en haar gezin, heeft ze zelf geleerd door anders naar zichzelf te kijken, loslaten een stuk gemakkelijker voor haar werd. Door deze eigen ervaringen en in de ervaringen van haar cliënten in haar praktijk, vertelt ze nu in deze lezing hoe door anders naar jezelf te kijken, je de dingen die je verdriet doen, gemakkelijker kunt loslaten, waardoor je blijer in het leven staat.

Kosten voor deze lezing: €10,- (incl. koffie / thee)

Donderdag 21 november, 20.00 – 21.30 uur.

De koffie en thee staat klaar vanaf 19.30 uur.

Locatie: Koningsweg 155 te Winterswijk

Opgeven verplicht, max. plek voor 10 personen. Tel. 0618754584 Mail: info@aureole.nl

Grip op je energieniveau

Meer grip op je energieniveau door een aantal oefeningen die je thuis gemakkelijk kunt toepassen.