Hooikoorts

De lente is begonnen en daarmee voor iedereen die last heeft van hooikoorts, ook de niesbuien, jeukende ogen en loopneuzen.

Wil jij zonder je vrachtlading met zakdoeken op pad dit voorjaar? Lees dan snel verder.

Is het eindelijk voorjaar, geniet je van het zonnetje, komen de jeukende ogen en niesbuien weer op. Hoe vervelend is dat. Natuurlijk wil je niet met rode ogen en een loopneus rondlopen, dus doe er snel wat aan.

Natuurlijk kun je grootmoeders tips (zie bovenstaande afbeelding) te rade nemen tegen je hooikoorts, maar als dat allemaal niet genoeg helpt wat dan? Vorig jaar deed ik een onderzoekje in mijn praktijk. Het is geen wetenschappelijk onderbouwd onderzoek, dus niets wetenschappelijk bewezen, maar ik werd er wel een stuk wijzer van. Er kwamen 10 mensen met klachten als jeukende ogen, jeukende huid, loopneus, niezen, eczeem, keelklachten. Deze 10 personen heb ik een Reiki behandeling gegeven, specifiek ingezet tegen de hooikoortsklachten. Bij 8 personen namen de klachten af of ze verdwenen zelfs! Zij gingen dus een relaxte lente in! Een aantal mensen is in de loop van de zomer nog terug geweest voor een herhalende behandeling. Ze voelden namelijk hun klachten weer terugkomen. Na de herhaling namen de klachten weer af en was de relaxte zomer ook een feit. 

Wil jij net als hen een relaxte lente en zomer, zonder je te hoeven verschuilen achter je zonnebril met je rode ogen? Boek vandaag nog je consult en samen gaan we kijken wat Reiki voor jou kan betekenen. 

Mocht je er toch voor kiezen om gebruik te maken van medicatie, raadpleeg dan natuurlijk eerst altijd je arts. 

Fijne lente, groetjes, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + vijf =