Heb het lef je blokkades op te heffen en kies bewust voor je geluk!

HAPPY YOU traject (4 maanden)

In deze drukke tijd van moederschap, werk en partner zijn van je lief, kan het zo maar zijn, dat je jezelf voorbij loopt. Dat je je voorneemt om vandaag of deze week, wat meer tijd voor jezelf te nemen en aandacht aan jezelf te besteden. Aan het eind van de week kom je er achter dat je dit niet gedaan hebt. Helemaal vergeten of je ging zo mee in de sleur van alle dag, dat er geen tijd was.

In deze tijd waarin moederschap, een baan en een goed huwelijk een druk bestaan zijn. Wanneer heb je dan aandacht voor jezelf? En kun je daarvoor kiezen,… voor jezelf. Wil je daarvoor kiezen, maar weet je nog niet hoe?

Volg je hart, volg je intuïtie en kom er achter waar jij staat in je leven. Zet jezelf in het middelpunt  van je leven. Omdat het jou leven is.

Laat je angst, twijfel en eenzaamheid los. En zet de stap om in je nieuwe leven te gaan staan.  Waarin je heel goed weet wat je wilt, voor jezelf kiest en daarmee iedereen in je omgeving vanuit liefde meeneemt.

Omdat wanneer je werkt aan je eigen ik, dit een rimpel effect heeft op je omgeving. Dit zet zich door, niet alleen in jou, maar in jou hele bestaan, je gezin, liefde en werk. Zodat jij het leven hebt die je je gewenst had.

Hoe werkt dit programma?

In dit programma ga ik 4 maanden samen met jou aan de slag. We gaan samen kijken waar je nu staat en wat je zou willen.

Wat zit er allemaal in dit programma:

  • 4 maanden begeleiding
  • met hierin een aantal Reiki behandelingen
  • meditaties
  • inzichten die je verder zullen helpen
  • (weer) lief voor jezelf leren zijn
  • En nog veel meer…

Meer weten? Neem contact met me op!