Feestje!

Wie jarig is trakteert! Ja, wie jarig is loopt zichzelf voorbij bedoel je?!

Ken je dat gevoel? Zet mij met veel mensen in 1 ruimte en ik ben al snel overprikkeld, geïrriteerd of heb hoofdpijn. Herken je dat? Door mijn fijngevoeligheid neem ik veel en snel waar, wat er bij anderen speelt. Inmiddels weet ik dat ik dit ‘uit’ kan zetten. Voordat ik dat wist, raakte ik nogal eens van de leg, door deze fijngevoeligheid. Vaak met hoofdpijn tot gevolg. Gelukkig weet ik hier nu dat dit anders kan. 

Wil je weten hoe? Heel simpel, door bijvoorbeeld een wit licht om me heen te visualiseren. Zodat ik bij mijzelf kan blijven, bij mijn energie. Dit witte licht zorgt ervoor dat alle indrukken van anderen niet of niet zo hard binnen komen. En dat wil niet zeggen dat ik niet met je mee wil leven. Maar ik bewaak hier mijn eigen grens. Van al die indrukken kun je heel moe worden, helemaal als je ook nog eens met veel mensen in een ruimte zit. En dat wil je niet. Want je wilt een feestje vieren!

Eigenlijk gaat dit witte licht bij mij tegenwoordig vanzelf. Als ik aan het werk ben, stel ik me open. En anders niet. Vind ik ook wel zo integer. 

 

Feestje!

En dan nu over dat feestje. In april geeft ik een Reiki feestje. De Grote Reiki Oefendag! Op deze dag mag je je helemaal onderdompelen in ‘het warme Reiki bad’. Want we gaan de energie voelen, interpreten, ervaren en de verkregen handvatten inzetten om je te ontspannen en verder te ontwikkelen in je (Reiki) groeiproces. Je hele leven is een groeiproces. Altijd is wel iets te leren. Je leven gaat met ups-and-downs en altijd is er wel ergens werk aan de winkel. Niet alleen met studie, school of werk (werk vanuit je hoofd), maar ook werk vanuit je hart. En dat wil ik graag met je delen op deze Grote Reiki Oefendag. Met de persoonlijke handvatten die je die dag krijgt. Jou een stukje verder helpen in je groeiproces. En natuurlijk is er tijd voor ontspanning en oefenen we met de energie. En omdat dit feest je leuker is met meer mensen. Boek je samen met iemand anders een ticket met korting!

Aankomende maand ben  ik jarig en het feest helemaal compleet te maken ga ik een aantal leuke acties doen op Facebook en Instagram. Wat hou ik nog even geheim. Want bij feestje horen verassingen. Als je me volgt, blijf je op de hoogte! En ben je de eerste die het weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 1 =