Linda Brink

02 november 2020

Geen reacties

Een gouden driehoek

Dat klinkt toch mooi? Een gouden driehoek. Een gouden driehoek, die je helpt aarden, lief te zijn voor jezelf en je omgeving, helpt je open te stellen voor inzichten en ook nog eens helend is. Dat is de gouden driehoek van de edelstenen amethist, rozenkwarts en bergkristal.

Werking van de edelstenen

Amethist

Deze steen is een fijne steen om mee te mediteren. Hij helpt je bij het verkrijgen van helder inzicht. Zonder beïnvloeding van buitenaf, zodat je helder weet wat voor jou nu belangrijk is. Het zal je dan ook niet verbazen als ik je vertel dat deze steen bij je zesde chakra, je derde oog, hoort. Deze steen kan je ook helpen bij een goede nachtrust, leg hem dan naast je bed.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een steen die gaat over liefde. Het vergroot de compassie naar anderen, wat ik nog mooier aan deze steen vind, is dat het de compassie voor jezelf helpt vergroten. Wanneer je kan kijken naar jezelf zonder te oordelen, zonder jezelf te bekritiseren en zonder in een ‘ach-en-wee’-status te schieten, kun je je ware zelf zien. De liefde die in jou in grote hoeveelheid aanwezig is.

Bergkristal

Van alle stenen is bergkristal de steen met denk ik de grootste helende werking. Bergkristal kan helder zijn, maar kan er ook uitzien alsof er een soort van mist in zit. Een fijne steen wanneer heling en het verwerken van verdriet nodig is.

Waarom deze 3 samen?

Om te helen, jezelf te vergeven en verdriet te verwerken, heb je eerst de inzichten nodig die je verder zullen helpen. Wanneer je vanuit liefde durft te kijken naar jezelf en de inzichten die je krijgt, zal verkramping (wat stress, pijn en verdriet is) losgelaten kunnen worden. Deze drie stenen samen versterken elkaar en kunnen jou ondersteunen bij het mediteren, om meer inzichten te krijgen tijdens je meditatie. Maar ook als je ze ‘gewoon’ in je woonkamer hebt staan.

Reinigen

Voor alle stenen geldt dat ze met regelmaat gereinigd moeten worden. Dit kun je doen door ze te behandelen met energie zoals Reiki of magnetiseren. Ook kun je je stenen reinigen door ze een nacht tijdens volle maan in een glas met water te zetten.

Naast dat deze stenen samen een super mooie werking hebben, zien ze er ook nog eens mooi uit. In de webshop kun je de gouden driehoek bij ons kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =