De impact van autisme voor je gezin

Super spannend vond ik het. Een soort van met de billen bloot, zo voelde het. Ik werd geinterviewd door Libelle Online over uitgestelde zorg door corona en de gevolgen van autisme voor ons gezin. Het logeerhuis van Joep ging namelijk dicht. Net nadat de aanmelding rond was. Dit had voor ons gezin grote gevolgen. Daarom voelde het interview als met de billen bloot gaan.

Toch heb ik me laten interviewen, omdat ik meer bekendheid wil geven aan dit ‘probleem’. De gevolgen voor een gezin die mantelzorgt kunnen groot zijn. Dat geldt niet alleen voor autisme, ook voor andere mantelzorgers. En daar mag best meer bekendheid aan gegeven worden.

Het hele interview lees je op Libelle.nl

Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 3 =